Mobile search icon
Eurofins Sverige >> Kurser >> Webinar om livsmedel och mikrobiologisk hållbarhet

Webinar om livsmedel och mikrobiologisk hållbarhet

📆 Datum: Fredag 31 maj
⏰ Tid: 10:00-11:00
🌐 Språk: Webinaret hålls på svenska

• Vilka krav finns kring mikrobiologisk hållbarhet?
• Vad ska testas och när?
• Vilka risker finns med för lång hållbarhet?

Webinaret leds av Lena Tryggvason som reder ut befintliga krav kring mikrobiologisk testing och riskerna med för lång hållbarhet. Hon tar också upp de krav som finns finns i EG 2073/2005, där även en uppdatering är på gång gällande challenge test.

Om vår presentatör

Lena Tryggvason är teknisk expert på Eurofins mikrobiologiska labb i Jönköping, arbetar med kvalitetssäkring av metoder, rapportering av resultat samt med olika frågeställningar från kunder.

I samband med anmälan samtycker du till att Eurofins behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.  Av tekniska skäl hanteras uppgifterna åt Eurofins av GoTo (GoToWebinar:s leverantör), för information se här

Webinaret är kostnadsfritt. Vänligen registrera ditt deltagande senast torsdag 30 maj. Antalet deltagare är begränsat.

Anmäl dig här